Posted by : B.Derya 1 Temmuz 2012 Pazar


Sdyney'de düzenlenen Yemek Festivali'nde tasarımcılar ülkelerin geleneksel lezzetlerini bayraklarla yorumladı.


İtalya: Fesleğen,Spagetti ve Domates



ABD-hotdog, ketçap ve hardal

Türkiye-Lokum

Japonya-Ton Balığı ve Pirinç 
Tayland-Tatlı Biber Sosu, Hindistan Cevizi ve Mavi Yengeç

İsviçre- salam ve Emmenta peyniri

İspanya-Chorizo(ispanyol sucuğu) ve Pirinç

Güney Kore-Kimbap ve Soslar

Lübnan-Lavaş-Fattuş

Yunanistan: Feta ve Kalamata Zeytini


Vietnam: Rambutan, Liçi ve Starfruit

Hindistan: Pirinç ve Körili Pappadum

Fransa: Gorgonzola, Brie Peyniri ve Üzüm

İngiltere:Çörek-Krema ve Marmelat

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Trend Avcısı - Hatsune Miku - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -