Posted by : B. D. 9 Nisan 2012 Pazartesi

Yüzme
800kal/sa



Kilo vermede çok etkili olduğu gibi keyfi de neredeyse hiç bir sporda yok. Neredeyse bütün kasları çalıştırıyor ama diğer sporlara oranla daha az yoruyor.




Step-Aerobik
800 kal/sa


Özellikle kadınların en çok şekillendirmek istedikleri bölgelerin başında gelen bacak, kalça ve basenleri muhteşem bir biçimde çalıştıran bu spora, günde yarım saat ayırsanız, 2 hafta içinde vücudunuzdaki değişimi görebilirsiniz.


Bisiklete Binmek
500-1000 kal/sa


Hızınıza bağlı olarak gerçek bir kalori yakıcı olabilir.Dışarıda sürmek her zaman için daha eğlenceli olsa da, az zamanı olanlardansanız bir egzersiz bisikleti edinebilirsiniz. Türkiye trafiğinde zor olsa da işe gidip gelirken bisiklet kullanma imkanınız varsa, formunuzu korumanız ya da kilo vermeniz kaçınılmaz.



Dans
600-800kal/sa


Kilo vermenin, egzersiz yapmanın en keyifli yolu kuşkusuz dans etmek. Bir müzik kanalı açıp ayağa kalkın, içinizden geldiği gibi hareket edin ya da bir DVD edinin, üşenmezseniz bir kursa gidin. Nasıl yaparsanız yapın, yeter ki dans edin. En az vücudunuzdaki fazlalıklar kadar sağlınıza zararlı, stresten de böylece kurtulun.

Jogging
550 kal/sa


En kolay yapılabilen spor Joggingdir sanırım. İyi bir koşu ayakkabısıdır tek ihtiyacımız olan. Ne bir salona ne bir hocaya ihtiyaç duyarsınız... Rahatlatır, forma sokar, vücudunuzu sıkılaştırırken, ruhunuzu gevşetir.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Trend Avcısı - Hatsune Miku - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -