Posted by : B. D. 2 Nisan 2012 Pazartesi





Herkesin anlatacak bir hikayesi vardır. Yazsak roman bile olur. Cowbird de işte tam bunun için kurulmuş. Hikayelerini paylaşmak isteyen kişiler için.

Sitede "Nedir bu Cowbird" sorusunun altında "Cowbird; hikayelerinizi anlatabileceğiniz ve insan deneyimlerinin paylaşıldığı basit bir araçtır" cevabı yer almakta.

Cowbird'de hikayelerinizi videolar, fotğraflar, ses kayıtları gb elementlerle birleştirerekyayınlayabiliyorsunuz. Her şey kullanıcıların rahat ve kolay bir biçimde öykülerini anlatabilmeleri üzerine oluşturulmuş. Görsel açıdan kesinlikle çok tatmin edici.

Bu isim nereden çıktı diyenler için de küçük bir not. Siteye ismini veren "cowbird" Kuzey Amerika'da yaşayan ve başka kuşların yuvalarına yumurtalarını bırakan bir kuş türü.

Jonathan Harris tarafından geliştirilen Cowbird, sosyal ağlarda yeni bir soluk arayanlar için. Ama öncelikle Cowbird'ün sizi beğenmesi lazım. Yani topluluğa katılmanız için öncelikle anlattıklarınızın beğenilmesi lazım. İşte tam da bu Cowbird'ü sosyal ağların yükselen yıldızı yapmaya aday.




,













Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Trend Avcısı - Hatsune Miku - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -